Oliver aposta per integrar AIPC-SyS dins l’equip de govern

L’Assemblea de MÉS Esquerra es va reunir ahir per valorar els resultats de les eleccions municipals del passat 28 de maig i traçar les línies d’un pacte de govern.

“Consideram que Manacor ha de tenir un govern fort, estable i de signe progressista, que reflecteixi els resultats de tots els nuclis. Així doncs, emplaçam AIPC perquè formi part del govern municipal com a força més votada a Porto Cristo. Com és lògic, comptam amb els nostres actuals socis, el PSOE, per conformar un equip fort i estable”.

“En aquest moment històric, és imprescindible que l’Ajuntament de Manacor tengui un govern amb el màxim de suports possible per encarar els reptes i estar devora la ciutadania. MÉS Esquerra també vol consensuar amb el principal partit de l’oposició, el PP, aquelles polítiques cabdals per al municipi; el Manacor del futur el farem entre tots”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad