Nova edició del Tast de Vins aquest dissabte al parc municipal

Ja està tot preparat perquè aquest dissabte el parc municipal de Manacor torni a lluir en una nova edició del Tast de Vins de la Denominació d’Origen Pla i Llevant. Serà a partir de les 18 hores i comptarà amb la presència de fins a 9 bodegues entre les adscrites a la D.O. i les de Vins de la Terra.

La Confraria de Tastavins de Manacor, organitzadora d’aquesta celebració que ja arriba a la XVIII edició, explica que s’esperen prop de 1.800 persones i que l’acte estarà ambientat amb música en directe. L’entrada costa 15 euros, dels quals 8 van destinats a la compra de vi i 7 que aniran a parar a l’organització.

També està previst durant la propera setmana el Curs de Tast i Vins, que es durà a terme el dimarts 6 i el dijous 8 de juny al Molí den Roca de Manacor, amb places limitades i la presència de l’experta enòloga Carmina Sender, de les Bodegues Bordoy.

Entremig, el dimecres 7 de juny tendrà lloc al claustre de Sant Vicenç Ferrer, una nova edició de ‘Cultura i Gastronomia. Harmonia de música, poesia, tapes i vi, a partir de les 20,15 hores, amb els rapsodes Agnès Vanrell i Miquel Mora i els músics Caterina Sureda i Miquel Gual.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad