Taula informativa a l’Hospital per viure sense tabac

La imatge

 

Avui dimecres, 31 de maig, és el Dia Mundial Sense Tabac. És per això que l’Hospital de Manacor ha muntat al rebedor una taula informativa on es poden veure i comprovar els perjudicis del tabac i la seva afectació a la salut dels fumadors i dels qui tenen al seu voltant. “Una oportunitat per dir no al tabac i sí a una vida liure de fum”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad