La furgoneta d’Esteve Sureda no respecta la llei i l’ordre

La imatge

 

Una de les frases més repetides durant la campanya electoral pel líder de Vox a Manacor, Esteve Sureda, ha estat que el municipi necessita més “llei i ordre”. O que és un territori de cada cop més insegur i incívic. Per això ha sorprès que aquestes darreres hores circuli per les xarxes socials vàries imatges de la furgoneta de Sureda, mal aparcada a l’avinguda Mossèn Alcover, amb dues rodes damunt la voravia i trepitjant una línia groga ben davant un gual permanent. Un exemple no massa afortunat per un ja regidor de l’ajuntament manacorí.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad