Una dona intenta matar a Manacor els seus dos fills amb matarrates

La dona acusada d’intentar assassinar els seus dos fills de 4 i 14 anys a Manacor ho va fer tirant matarrates al seu menjar, segons consta de la investigació policial. A més, els va subministrar un potent fàrmac ansiolític i va intentar asfixiar una de les víctimes amb un coixí. La sospitosa, que després va beure salfumà per suïcidar-se, està acusada de dos delictes d’assassinat en grau de temptativa.

Els fets van passar aquest diumenge a la una de la matinada, quan un home va posar en alerta els serveis d’emergència indicant que estava dormint en una de les habitacions del domicili on conviuen, en dormitoris diferents, amb una dona que havia estat la seva parella, la seva filla i un fill en comú. En un moment donat la dona li va dir a l’home que havia enverinat els seus fills, per la qual cosa ràpidament va anar al dormitori a atendre els nens i la dona, ja que aquesta havia ingerit salfumà. Poc després al lloc s’hi van presentar diverses patrulles de Seguretat Ciutadana i ambulàncies, que van traslladar la dona i els dos fills a un centre hospitalari de Palma.

Agents del grup d’Homicidis de la Policia Nacional a Palma es van fer càrrec de la investigació, demanant dades i duent a terme les indagacions policials per aclarir els fets. Els agents van efectuar una entrada i registre al domicili on van localitzar nombrosos medicaments, molts d’ells benzodiazepines i un paquet de verí per a rates del que faltava més de la meitat del seu contingut. Els agents van poder esbrinar que la dona havia subministrat sedants als seus dos fills menors i que posteriorment havia fet el menjar per a tots tres. Tot apunta que presumptament hauria abocat el verí dins els plats.

Posteriorment la dona, que també havia ingerit pastilles, va beure salfumant. Llavors va avisar la seva exparella i pare d’un dels menors, que en aquells moments estava dormint en un dormitori a part. Els agents van tenir notícia que la mare presumptament havia intentat asfixiar la filla de 14 anys dues vegades, sense aconseguir-ho. En base als fets investigats, els agents del Grup d’Homicidis de la Policia Nacional van procedir a la detenció de la mare com a presumpta autora de dos delictes d’assassinat en grau de temptativa. La dona es troba hospitalitzada al mòdul de detinguts de l’hospital sota custòdia policial, mentre que els menors segueixen ingressats encara que no es tem per la seva vida.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad