L’Hospital rep una ‘cuna freda’ per acomiadar els nadons morts

La Fundació ‘Maggie Still Birth Legacy’ ha donat una ‘cuna freda’ per l’acompanyament en el dol del nounat. A l’acte ha assistit Sarah Bernasconi, en memòria de la seva filla Maggie que va néixer sense vida a l’hospital de Manacor l’any 2015. Aquest divendres, 26 de maig, el centre va rebre la donació d’una ‘cuddle cot’ de part de la fundació amb seu al Regne Unit, creada per Bernasconi en memòria de la seva filla.

Aquesta donació implica poder dur a terme un projecte d’humanització per tal de reservar un espai íntim perquè les famílies puguin acomiadar-se del seu fillet que ha nascut mort i poder disposar d’un temps per crear uns records que són molt necessaris a fi de superar el dol. Des de la Gerència de l’Hospital s’ha agraït públicament a Sara Bernasconi que hagi pensat en l’Hospital de Manacor per implementar aquest protocol d’atenció a la pèrdua perinatal que permetrà ‘regalar temps’ a les mares i pares que ho desitgin en el comiat del seu fill.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad