Els candidats manacorins ja han votat!

La imatge

 

Els principals candidats a la batlia de Manacor ja han votat. Des de que a les 9 del matí han quedat constituides les 43 taules electorals del municipi (sense cap classe d’incidència), moltes han estat els manacorins i manacorines amb dret a vot que han passat per les urnes. Un esperit democràtic que es podia sentir sobretot a les del centre de la ciutat, a la de la Institució Mossèn Alcover on a les 9,30h ha votat el candidat de Més-Esquerra i actual batle, Miquel Oliver; la del Claustre de Sant Vicenç on a les 10h ha dipositat els seus tres sobres la candidata del PP, Maria Antònia Sansó; o la del carrer Major on de bon dematí ja hi havia cues per exercir el dret a vot a les municipals, insulars i autonòmiques.

Pel que fa a la resta de candidates, Núria Hinojosa (PSOE) ha votat a les 9,45h al col·legi Es Canyar, mentre que tant la candidata de AIPC-SyS, Antònia Llodrà, com la de EL Pi, Marga Fons, ho han fet al Centre de Cultura de Porto Cristo. La jornada, de moment, ha transcorregut sense problemes importants i s’espera que les primeres dades de participació es facin públiques a les 14 hores.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad