El mural del teatre dedicat a Marc Febrer recobra els seus colors

La imatge

 

Aquests dies l’artista serverí Sandro Thomàs Soler ‘Sath’ ha estat repintant el mural de Som-riu a Manacor dedicat a Marc Febrer, mort desgraciadament fa poc més d’un any als 14 anys d’edat. “Volem donar les gràcies a l’ajuntament de Manacor, que ha fet possible que el mural torni a tenir uns colors tan brillants com el primer dia”, han dit des d’Aproscom.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad