La Policia identifica un home llevant pancartes de Més-Esquerra a Sa Volta

La imatge

 

Agents de la Policia Local de Manacor han identificat i obert un expedient informatiu a un home que llevava de mala manera propaganda electoral de Més-Esquerra a la rotonda situada just devora el bar Sa Volta. En concret, es tractava d’una serie de pancartes que han estat rompudes i deixades en terra. La mala sort per l’home ha estat que en el moment de dur a terme l’acció una patrulla de la Policia Local passava per allà i l’ha pogut identificar. Ara l’assumpte passarà a ser estudiat per la Junta Electoral. Les sancions per fer malbé propaganda electoral a la via pública poden arribar a superar els 3.000 euros.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad