La Policia identifica un home llevant pancartes de Més-Esquerra a Sa Volta

La imatge

 

Agents de la Policia Local de Manacor han identificat i obert un expedient informatiu a un home que llevava de mala manera propaganda electoral de Més-Esquerra a la rotonda situada just devora el bar Sa Volta. En concret, es tractava d’una serie de pancartes que han estat rompudes i deixades en terra. La mala sort per l’home ha estat que en el moment de dur a terme l’acció una patrulla de la Policia Local passava per allà i l’ha pogut identificar. Ara l’assumpte passarà a ser estudiat per la Junta Electoral. Les sancions per fer malbé propaganda electoral a la via pública poden arribar a superar els 3.000 euros.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad