L’Ajuntament instal·la cubs socials i lluminosos per jugar i carregar el mòbil

La imatge 

 

L’ajuntament de Manacor ha començat a instal·lar cubs socials al llarg del municipi. De fet ja es pot veure el primer entre la plaça Weyler i la del Palau. Les seves característiques són principalment lúdiques i lumíniques. Es tracta d’una estructura de cubs blancs de plàstic que serveixen per asseure peró també per poder jugar als escacs o al parxís, ja que hi ha inserits una serie de taulers.

A més, els nous cubs s’encenen el vespre, amb la qual cosa està previst que serveixin per completar la il·luminació viària, no massa efectiva en tota la zona del centre històric. Per completar-ho disposen d’un seguit d’endolls USB on poder connectar-hi el carregador del telèfon mòbil o d’altres dispositius. Està previst col·locar-ne tres més, un altre a Manacor, un a S’illot i un a Porto Cristo.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad