La Policia Local de Manacor incorpora 10 nous agents

Deu nous agents de la Policia Local han pres possessió del seu càrrec aquest dimecres de matí. Ho han fet a la Sala de plens, davant el batle de Manacor, Miquel Oliver; el delegat de Policia Local, Joan Gaià; i l’inspector en cap de la Policia Local de Manacor, Manel Prieto.

El batle els ha adreçat unes paraules de benvinguda en què els ha encoratjat a “no perdre mai la vocació de servei públic” en l’exercici de la seva carrera professional com a treballadors públics.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad