Comencen les festes de Sant Domingo amb un nou gegantó

Les festes de Sant Domingo 2023 ja són aquí. L’associació Cultural Sant Domingo, amb motiu de la 200 anys de gegants documentats al Convent de Manacor, estrenarà un nou gegantó. Es tracta del personatge de les Rondalles Mallorquines, en Pere Gri, que es pot trobar al tercer tom de l’aplec d’en Jordi des Recó “i que tendrà la cara d’un reconegut manacorí relacionat amb el món de la nostra cultura popular”, explica el president de l’Associació Cultural, Toni Oliver.

CLICA DAMUNT LA IMATGE PER CONSULTAR EL PROGRAMA DE FESTES

“La presentació la farem a dins l’acte del pregó de festes de Sant Domingo i serà apadrinat pels gegantons Toni Ballador i na Victòria, de les colles de Sa Pobla i Alcúdia respectivament. Donam les gràcies publicament al regidor de cultura, Mateu Marcé i al batle de Manacor, Miquel Oliver pel seu recolzament i col·laboració incondicional per a la seva creació”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad