El C.E. Manacor rep l’homenatge de s’Agrícola

La imatge

 

L’Associació Cultural de s’Agrícola va celebrar ahir un dels seus grans dies, l’entrega anual de l’A d’Or que aquest 2023 ha anat a parar al Club Esportiu Manacor, en l’any del seu centenari. El president de s’Agrícola, Llorenç Femenias, conjuntament amb el batle de Manacor, Miquel Oliver, van fer entrega ahir diumenge, d’una placa i de l’insígnia a l’actual president del club, Pere Mateu. Part del cos tècnic i una representació del jugadors van assistir a l’acte que tingué lloc a l’església de Crist Rei. El gran coneixedor de la història del C.E. Manacor, Joan Caldentey, va fer menció als orígens i evolució del club de futbol més representatiu de la ciutat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad