“De petitet mon pare ja me posava la política abans que en Marco o na Heidi”

El vídeo

 

Aquí vos deixam amb l’entrevista que li fèrem al candidat de VOX Manacor, Esteve Sureda, per conèixer una mica més d’on ve, quins són els principals punts del seu programa i quins serien els pactes de govern arribat el cas.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad