Les entrevistes filmades amb tots els candidats a la batlia de Manacor

Si voleu conèixer una mica més els candidats que a finals d’aquest mes es presenten a les eleccions municipals i orientar una mica més el vostre vot, aquí teniu les entrevistes filmades que els férem, conjuntament amb Antoni Ferrer de la revista Perlas y Cuevas, a l’estudi Imatges de Manacor. Des d’aquí volem agrair especialment a Joan Servera tot el seu suport tècnic.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad