La proposta per dur el carnet de conduir a Manacor passa el primer tall

La Comissió d’Interior del Congrés dels Diputats ha aprovat avui la Proposició no de Llei (PnL) impulsada pel Grup Parlamentari Popular relativa als exàmens de conduir a la comarca de Manacor. Miguel Ángel Jerez, diputat del PP, ha estat l’encarregat de defensar-la després que Marga Prohens, impulsora de la iniciativa en haver adquirit el compromís públic amb Manacor i comarca, renunciés ahir al seu escó. 

La PnL ha estat aprovada tot i l’abstenció del PSOE. D’aquesta manera, la possibilitat d’examinar-se per a obtenir el permís de conduir a Manacor és més a prop. 

Miguel Ángel Jerez, en la seva exposició de motius ha al·legat que “Manacor està a 50 kilòmetres de la capital, únic lloc on actualment es fan aquestes proves. Són centenars de ciutadans de la comarca manacorina els que es desplacen a diari per realitzar-ne, amb les conseqüents emissions de gasos d’efecte hivernacle perjudicials per al medi ambient i pèrdua de temps que podrien invertir en estudi o vida familiar”. 

Així mateix, Jerez ha destacat que “haver de realitzar les proves a Palma suposa per als ciutadans de Manacor i comarca una despesa de 540 € anuals”. A més, cal recordar que no només Manacor reivindicava poder realitzar les proves de conducció a la mateixa localitat, també ho demanaven altres 15 municipis limítrofs amb Manacor. 

Tot i l’alegria per l’aprovació de na PnL impulsada per Marga Prohens, el Partit Popular de Manacor lamenta l’abstenció del PSOE. La candidata de la formació a l’Ajuntament de Manacor, Maria Antònia Sansó, manifesta que “allò que volem els manacorins no compta gens, els socialistes de Manacor no han sabut defensar els interessos dels seus conciutadans davant els seus companys de partit i és una llàstima. És en aquests moments quan es veuen els vertaders interessos del PSIB-PSOE”.

De la mateixa manera, Sansó ha agraït profundament l’enorme tasca desenvolupada per la candidata del Partit Popular al Govern de les Illes Balears, Marga Prohens, diputada al Congrés dels Diputats fins ahir. “Marga Prohens ho va dir clar, adquiria un compromís amb tots els ciutadans de la comarca i així ho ha fet. És gràcies a ella que avui tenim més a prop poder reduir emissions contaminants fent camins innecessaris, major comoditat, més seguretat i més temps per a conciliar” ha finalitzat Sansó mentre agraïa a Miguel Ángel Jerez haver finalitzat allò que inicià Marga Prohens. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad