AIPC-SyS presenta la seva candidatura i el seu programa electoral

El centre de Cultura de Porto Cristo va esdevenir el lloc propici per a l’acte de presentació de candidatura i programa de AIPC/SYS, celebrat aquest passat divendres capvespre. Joan Gomila va dedicar unes paraules prèvies i Lourdes Melis va presentar l’acte. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad