“Molts encara no ho saben però el Pla General els perjudica i els ha fet perdre riquesa”

 El Club Nàutic de Porto Cristo ha estat l’escenari de la presentació aquest diumenge de la candidatura i del programa electoral del Partit Popular de Manacor. Maria Antònia Sansó, la candidata a les eleccions municipals del 28 de maig, ha destacat “les ganes de canvi que tenen els ciutadans. Basta veure tots els que heu vingut avui ha conèixer la única alternativa seriosa i real per acabar amb aquest govern que només ens ofega”. 

 

Així, Maria Antònia Sansó s’ha dirigit als assistents i ha destacat algunes de les principals propostes del programa com l’eliminació de la ZPR, la construcció d’un nou pàrquing al centre de Manacor o noves zones d’aparcament a l’extraradi dels distints nuclis del municipi per tal de millorar la mobilitat. 

A més, Maria Antònia Sansó també ha parlat del Pla General i dels perjudicis que suposa per tots els ciutadans de Manacor, “possiblement molts encara no ho saben però el Pla General els perjudica i els ha fet perdre riquesa. La desagradable sorpresa la tindran el dia que s’informin”. 

Per altra banda, el pas del tren per dins Manacor plantejat pel pacte d’esquerres ha centrat també part del discurs de la candidata manacorina, així com de la presidenta del Partit Popular de les Illes Balears i candidata al Govern, Marga Prohens; la qual ha reiterat el seu compromís en recuperar el conveni ferroviari per finançar noves connexions de tren d’acord a criteris de demanda i dissenyar el seus traçats des del màxim consens social possible. 

Quant a sanitat, Prohens ha destacat també la necessitat de que Manacor compti amb el centre mèdic obert durant 24 hores, a més del mateix hospital de Manacor. 

Per la seva banda, Llorenç Galmés, candidat del Partit Popular al Consell insular de Mallorca, ha manifestat la seva clara intenció de millorar d’una vegada per totes la carretera que uneix Manacor i Felanitx, així com les instal·lacions de l’hipòdrom municipal de Manacor i la programació de curses. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad