La gran festa de na Margalida de Can Garanya

La imatge

 

El carrer de Ciutat de Manacor va viure ahir la gran festa de despedida de Margalida Sagrera, després de més de 48 anys despatxant a la tenda del número 51. Una celebració que va comptar amb música en directe, flors, cava, bombons, sospiros, moltes felicitacions i fins i tot una animada ‘conga’ que va recórrer els distints negocis de veïnat. Tot un capvespre de felicitat i emocions.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad