El personal d’admissió de l’Hospital de Manacor fa 10 minuts d’exercicis diaris

Aturar deu minuts per poder continuar millor la seva activitat laboral. El personal d’admissió de l’Hospital de Manacor fa deu minuts d’exercicis diaris per mitigar les conseqüències d’estar tantes hores assegut davant d’un ordinador i així poder continuar sent eficients a la feina.

L’objectiu general d’aquesta original iniciativa és reduir les molèsties i els dolors musculars derivats d’estar tant de temps asseguts davant d’una pantalla, però també pretén construir relacions laborals sanes entre companyes i companys de treball per tal d’aconseguir un benestar emocional i social.

Aturen deu minuts a les 8,20 hores i a les 14,30 hores. En aquest període de temps realitzen estiraments de cervicals, braços, esquena o cames incloent exercicis de sòl pèlvic i de respiració, entre d’altres, amb la finalitat de millorar la flexibilitat, prevenir les lesions musculars, millorar la circulació, aconseguir millorar la postura i respirar de manera correcta.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad