Les banderes del Manafreak ja presideixen l’Ajuntament

La imatge

 

Les banderes del Manafreak jo són al balcó de l’antic ajuntament de Manacor, a punt per presidir la jornada de demà. Aquesta serà la segona edició de la fira més friki de Mallorca, que començarà a les 9 del matí i fins a les 22 hores, amb el claustre com a epicentre.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad