El C.E. Manacor retrà homenatge diumenge a tots els presidents

El Club Esportiu Manacor afronta aquest diumenge 7 de maig la primera de la seves finals cap a l’ascens a la Segona RFEF. Per això haurà de remuntar, a partir de les 18 hores a Camp Municipal d’Esports de Na Capellera, l’1 a 0 de fa una setmana encaixat contra el Santanyí.

Durant el descans està previst retre homenatge als presidents i les juntes directives que han passat pel club durant els seus cent anys d’història.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad