La Fira de la Formació i l’Ocupació oferirà 180 llocs de feina

La II Fira de la Formació i l’Ocupació de Manacor tendrà lloc els propers 3 i 4 de maig de 9 h a 14 h al Parc Municipal de Manacor. El batle de Manacor, Miquel Oliver; la delegada de Desenvolupament Local, Núria Hinojosa; el director general d’Ocupació, Llorenç Pou; el director general de Formació Professional, Antoni Baos; el representant de CCOO, Gustavo Magro; Maria Àngels Fuster Riera-  coordinadora de la formació professional bàsica a l’IES Manacor; Miquel Barceló Miró, Cap d’estudis de Cicles Formatius de l’IES Porto Cristo; i  Francisca Maria Mut, Cap d’estudis de Cicles Formatius de l’IES Mossèn Alcover, han presentat aquest dimarts les activitats i l’oferta d’aquest esdeveniment impulsat per l’Ajuntament de Manacor, que enguany fa una passa més enllà i inclou centres formatius d’arreu de la comarca.

La Mostra de Formació Professional comptarà per primera vegada amb la participació de l’IES Manacor – Politècnic Llevant, l’IES Mossèn Alcover, l’IES Porto Cristo, l’IES Llorenç Garcies i Font d’Artà, l’IES Capdepera, l’IES Puig de sa Font de Son Servera, l’IES Es Lledoner i el CC Sant Alfons de Felanitx, l’IES Felanitx i l’IES Llucmajor.

La II Fira de la Formació i l’Ocupació de Manacor ha programat activitats pels dos dies i comptarà amb la participació de 20 empreses de Manacor que oferiran 180 llocs de feina. A més, l’Escola Balear de Turisme oferirà un showcooking els dos dies gràcies a la col·laboració de Cuines Santandreu. Les ofertes de feina es poden consultar al següent enllaç: https://www.sommanacor.cat/portfolio-item/ocupacio/

Vint-i-vuit entitats que es dediquen al foment de la formació també assistiran a l’esdeveniment. Hi participaran l’Academia Casanova, Fundació Deixalles, Global Centre d’Estudis, l’Institut de les Qualificacions Professionals de les Illes Balears – IQPIB, el Punt d’Orientació Acadèmica i Professional, l’Institut d’Innovació i Desenvolupament – IDI, Aproscom, el Departament d’Orientació i Inserció Professional de la UIB, CCOO, Fundación Laboral de la Construcción, el SOIB, CEPA LLEVANT, Escola Balear de Turisme, Escola Oficial d’Idiomes, Guàrdia Civil, Acadèmia porto Cristo, Bombers de Mallorca, Policia Nacional, Policia Local de Manacor, Som Manacor, Fundación Intermedia, Estel de Llevant, AENA, S’Algar Formació, ENAIRE i el Centre Universitari de Manacor, que inclou Aula Mentor la UOC i la UIB.

«És una fira millorada respecte de la primera edició de l’any passat, tant de la vessant formativa com de la vessant d’ocupació», ha assegurat la delegada de Desenvolupament Local, Núria Hinojosa. «Manacor es vol consolidar com a capital de comarca en termes de Formació Professional; es tracta de créixer pel que fa al nombre de les famílies professionals perquè els joves tenguin més oferta formativa a l’hora de poder decidir el seu futur professional», ha afegit.

«Si feim feina conjuntament per quina és l’oferta formativa que poden triar els joves, decidim quin model econòmic i el teixit productiu que volem per a la nostra terra», ha apuntat el batle de Manacor, Miquel Oliver. «L’oferta formativa és molt gran, però haurem de recollir totes les necessitats d’espais i possiblement estem parlant d’haver de tenir un nou centre educatiu a la zona a mig termini», ha avançat.

Entre algunes de les activitats previstes, hi ha un Kahoot de gestió administrativa, demostració de punts de llibre i d’enquadernació, demostració de tècniques de reanimació cardiopulmonar, jocs digitals de memòria, tallers de fusió de fibra òptica, jocs d’interacció amb aparells elèctrics, taller de primers auxilis, entre moltes d’altres.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad