El Govern diu que les rases del cementiri es taparan “en les properes setmanes o mesos”

“La urgència és recuperar la funcionalitat del cementiri. Govern i Ajuntament tindran la tasca de recordar el que hi ha davall aquests quatre o cinc metres de terra. Alguna cosa s’ha de fer per recordar a la gent que acudeixi al cementiri que Son Coletes fou el lloc de màxima repressió a Mallorca”, ha sentenciat el batle Miquel Oliver, que entre les seves propostes hi ha recordar les rases a través d’un canvi de paviment i amb les plaques amb els noms dels represaliats, a més de crear un espai de memòria que per això caldrà la col·laboració del Govern”. “Ens implicarem les dues institucions perquè quedi restituït. En les properes setmanes o mesos quedarà restituït però és una feina laboriosa perquè s’han retirat molts metres cúbics de terra” ha afegit Jurado.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad