El Govern diu que les rases del cementiri es taparan “en les properes setmanes o mesos”

“La urgència és recuperar la funcionalitat del cementiri. Govern i Ajuntament tindran la tasca de recordar el que hi ha davall aquests quatre o cinc metres de terra. Alguna cosa s’ha de fer per recordar a la gent que acudeixi al cementiri que Son Coletes fou el lloc de màxima repressió a Mallorca”, ha sentenciat el batle Miquel Oliver, que entre les seves propostes hi ha recordar les rases a través d’un canvi de paviment i amb les plaques amb els noms dels represaliats, a més de crear un espai de memòria que per això caldrà la col·laboració del Govern”. “Ens implicarem les dues institucions perquè quedi restituït. En les properes setmanes o mesos quedarà restituït però és una feina laboriosa perquè s’han retirat molts metres cúbics de terra” ha afegit Jurado.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad