18 milions d’euros per dur aigua potable de Petra a Manacor

El Consell de Govern ha atorgat al conseller de Medi Ambient i Territori l’autorització prèvia per exercir la competència en matèria d’autorització i disposició de la despesa corresponent al projecte de conducció d’aigua potable de Petra a Manacor de l’Agència Balear de l’Aigua per un import total de 18.071.015,10 € (amb l’IVA exclòs).

Aquesta actuació s’inclou en una planificació global de millora de l’abastament d’aigua potable a la zona del Llevant de Mallorca que està dividida en diferents fases. Així, aquestes obres consisteixen en la construcció d’una conducció, com a prolongació del tram Maria de la Salut-Petra (fase 1) i la construcció d’un dipòsit d’aigua de regulació de la xarxa.

La conducció Petra-Manacor tindrà una longitud de 15.350 m i finalitzarà en el dipòsit de regulació, que tindrà una capacitat de 10.000 m3  i preveu la connexió amb dos ramals que, en el futur, conduiran l’aigua potable cap al Migjorn (Campos, Felanitx, Santanyí i ses Salines) i cap al Llevant (Sant Llorenç i Son Servera).

L’extensió de la xarxa en alta de Mallorca està inclosa en el Pla Hidrològic de les Illes Balears (PHIB) amb l’objectiu de garantir l’abastiment d’aigua de qualitat i la recuperació dels aqüífers.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad