Pep Lluís Veny aparca el periodisme i obri un bar

El periodista Pep Lluís Veny, un dels referents de la professió a nivell local de les darreres dècades, sempre al Manacor Comarcal, deixa les tasques informatives per passar a servir al públic darrere la barra d’un bar. Veny, que ha decidit “fer una passa al costat” i aparcar la revista setmanal, reobrirà a partir del proper dia 4 de maig el Nou Convent, la cafeteria que hi ha just davant del vell ajuntament i claustre manacorí.

Il·lusionat, ja fa feina al costat de la seva dona en posar a punt el local i donar-li una nova vida. “Hi servirem també menjar. Plats del dia i picades. Sempre hi podran trobar qualque cosa bona i a bon preu. Obrirem de 7 a 15,30h i fins que hi hagi taulades”, diu en Pep Lluís, que de ben segur ara podrà trobar inclús més notícies sucoses i interessants tan a prop de la Sala. Que hi hagi molta sort!.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad