Pep Lluís Veny aparca el periodisme i obri un bar

El periodista Pep Lluís Veny, un dels referents de la professió a nivell local de les darreres dècades, sempre al Manacor Comarcal, deixa les tasques informatives per passar a servir al públic darrere la barra d’un bar. Veny, que ha decidit “fer una passa al costat” i aparcar la revista setmanal, reobrirà a partir del proper dia 4 de maig el Nou Convent, la cafeteria que hi ha just davant del vell ajuntament i claustre manacorí.

Il·lusionat, ja fa feina al costat de la seva dona en posar a punt el local i donar-li una nova vida. “Hi servirem també menjar. Plats del dia i picades. Sempre hi podran trobar qualque cosa bona i a bon preu. Obrirem de 7 a 15,30h i fins que hi hagi taulades”, diu en Pep Lluís, que de ben segur ara podrà trobar inclús més notícies sucoses i interessants tan a prop de la Sala. Que hi hagi molta sort!.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad