Mor el sogre del tennista Rafel Nadal

Miquel Perelló Mas ‘Patró’, pare de Maria Francisca Perelló, dona del tennista manacorí Rafel Nadal, va morir ahir dijous després d’uns anys de difilcultats en el seu estat de salut que li causaven problemes de mobilitat. La notícia ha agafat per sorpresa a nombrosos ciutadans en veure l’esquela avui dematí. El vetllador serà avui divendres de les 10 a les 13 hores i de les 15 a les 17 hores al tanatori del Parc de l’Auba de Manacor. Mentre que el funeral serà també avui a les 19 hores a la parròquia de Crist Rei.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad