Visita del Consell i Ajuntament a la fàbrica de Majorica

La imatge

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha visitat aquest dematí la fàbrica de perles Majorica, una empresa centenària amb més de 130 anys d’història. Cladera ha volgut destacar l’aposta per la innovació de l’empresa, a la vegada que manté la tradició perlera. També hi han assistit el batle de Manacor, Miquel Oliver, i el director general de Majorica, Didier Grupposo.

Cladera ha volgut posar en valor la feina de l’empresa, que, després d’uns anys en una situació delicada, ha pogut tirar endavant amb una gran projecció de futur. L’aposta de l’empresa per incrementar la producció i la comercialització ajudarà a crear llocs de feina. La presidenta del Consell ha pogut observar de primera mà la feina artesanal de la fabricació de perles i la confecció de les joies. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad