‘Pífol’ ens ha deixat. Ahir, 19 d’abril de 2023, moria una de les persones més estimades de la història manacorina. Anomenat fill predilecte el passat mes de novembre i conegut per la seva imatge i la seva memòria, sempre va estar al servei de qui l’hagués de menester, amb un somriure i bones paraules.

Nat el 29 de febrer de 1920, Cristòfol Pastor ‘Pífol’ era un centenari de tot just 25 anys. La combinació de la sapiència dels anys i la lucidesa i ment oberta d’un jove. Unes vivències i records que foren la base perquè el seu amic, el periodista i investigador Antoni Tugores escrivís tot un llibre per descriure el personatge més entranyable del municipi. “Vendria a ser com una història apòcrifa dels darrers cent anys de la societat de Manacor”, explicava Tugores.

El vetllador serà avui dijous de les 10 a les 13 hores i de les 15 a les 18 hores al tanatori del Parc de l’Auba, mentre que la pregària, el condol i el funeral seran a les 19,45h a la parròquia dels Dolors.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad