Detingut un jove per marturbar-se a un bar i a l’aparcament d’un supermercat

Agents de la Policia Nacional a Manacor, van procedir ahir a la detenció d’un jove espanyol de 30 anys, per un delicte d’exhibicionisme. Els fets van passar a les 19 hores a la terrassa d’un bar a Manacor, quan un home es feia tocaments en parts íntimes en presència de diversos menors.

Després d’això el presumpte autor se’n va anar del lloc, i es va ficar a l’interior del pàrquing d’un supermercat per fer el mateix. En un moment donat un agent de la Policia Nacional va observar l’home a l’aparcament i va veure com es masturbava a prop del seu vehicle, va avisar una patrulla de la Policia perquè procedissin a realitzar la intervenció adequada.

Els agents en arribar van observar l’home amb la cremallera baixada i fumant un cigar, dient que si en aquells moments es trobava així era perquè anava al bany.

Els agents van recollir informació i diversos testimonis van comentar que l’home es masturbava al pàrquing del supermercat i que moments abans també havia estat en una terrassa d’un bar fent-se tocaments en presència de diversos menors, per la qual cosa van procedir a la detenció del presumpte autor per un delicte d’exhibicionisme.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad