Detingut un jove per marturbar-se a un bar i a l’aparcament d’un supermercat

Agents de la Policia Nacional a Manacor, van procedir ahir a la detenció d’un jove espanyol de 30 anys, per un delicte d’exhibicionisme. Els fets van passar a les 19 hores a la terrassa d’un bar a Manacor, quan un home es feia tocaments en parts íntimes en presència de diversos menors.

Després d’això el presumpte autor se’n va anar del lloc, i es va ficar a l’interior del pàrquing d’un supermercat per fer el mateix. En un moment donat un agent de la Policia Nacional va observar l’home a l’aparcament i va veure com es masturbava a prop del seu vehicle, va avisar una patrulla de la Policia perquè procedissin a realitzar la intervenció adequada.

Els agents en arribar van observar l’home amb la cremallera baixada i fumant un cigar, dient que si en aquells moments es trobava així era perquè anava al bany.

Els agents van recollir informació i diversos testimonis van comentar que l’home es masturbava al pàrquing del supermercat i que moments abans també havia estat en una terrassa d’un bar fent-se tocaments en presència de diversos menors, per la qual cosa van procedir a la detenció del presumpte autor per un delicte d’exhibicionisme.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad