Tres robatoris en una setmana, entre ells a un restaurant

Agents de la Policia Nacional a Manacor han procedit a la detenció de quatre persones per diverses sostraccions en habitatges i un establiment de la localitat, en diverses intervencions sense relació entre elles i produïdes en dies diferents, com a conseqüència dels diferents dispositius que es realitzen per part de la Policia Nacional i de la Policia Local de Manacor.

Primera intervenció amb dos detinguts gràcies a la col·laboració ciutadana

Dissabte passat, agents de la Policia Nacional a Manacor, van procedir a la detenció de dos homes de 21 anys d’origen marroquí, per diverses temptatives de robatori amb força a diversos domicilis. Els fets van passar a les 17.30 hores a un carrer de Manacor, quan dues persones amb una palanqueta van començar a forçar una finestra d’un domicili que donava a la via pública, fet que fou presenciat per un veí, que va donar avís a la policia.

El veí també va poder presenciar com en no poder forçar la finestra, van fugir del lloc, per tornar poc després i forçar altres finestres del mateix carrer… tampoc van poder. Els agents quan van arribar al lloc, van recollir informació sobre allò succeït, per la qual cosa van començar a donar batudes pels voltants, i a diversos carrers adjacents, fins a localitzar els presumptes autors. Quan els policies estaven amb els denunciats, un altre veí es va acostar a ells per denunciar que els havia observat forçant diverses finestres d’un altre carrer proper. Els agents van procedir a la detenció dels presumptes autors per diversos delictes en grau de temptativa de robatori amb força.

Segona detenció

La segona detenció es va produir dimarts passat al matí, després d’un robatori amb força a un restaurant a Manacor, on van forçar la porta d’accés i un cop a l’interior en van sostreure diversos dispositius electrònics com ara una tablet i monedes. En vista dels fets, les patrulles de Policia Nacional i de Policia Local de Manacor van dur a terme un dispositiu per localitzar el presumpte autor, que va resultar ser un jove de 26 anys i origen espanyol. el van interceptar i procedir a la seva detenció com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força. L’home duia dues tablets que van ser lliurades als seus legítims propietaris, així com un ganivet que va ser intervingut.

Tercera intervenció

La tercera intervenció es va produir com a conseqüència d’una investigació duta a terme arrel de diverses sostraccions en habitatges ubicats a la zona costanera de Manacor. Els agents van poder comprovar que un home accedia a les cases a través de la porta principal o de les portes corredisses de les terrasses, aprofitant que els habitants les tenien obertes ja que es trobaven fent qualsevol cosa a la parcel·la.

L’home accedia a l’interior i deambulava pels habitacles cercant efectes de valor, fins arribar en ocasions a coincidir amb algun membre de la família que estava en alguna de les habitacions. El modus operandi era molt específic, es dirigeix a les cases de les zones costaneres i vigila les que tenen amplis jardins i de fàcil accés. Un cop seleccionada, accedeix a l’interior aprofitant que els habitants són al jardí.

Els agents de Policia Judicial de la Policia Nacional a Manacor van culminar la investigació i van aconseguir identificar i aturar el presumpte autor, un home de 38 anys i origen marroquí, imputant-li dos delictes de violació de domicili de casa i un delicte de furt.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad