Fa com que fermar-se les sabates per punxar les rodes de la seva ex-cap

Un extreballador acomiadat es va dedicar a punxar les rodes de la seva cap a Manacor fins en vint ocasions. L’individu col·locava claus i peces metàl·liques davant dels pneumàtics o bé els tallava les vàlvules per inutilitzar-los quan els vehicles de l’afectada estaven estacionats al centre de treball, al seu domicili o al dels seus familiars. Agents de la Policia Nacional ha detingut un home de 54 anys, de nacionalitat equatoriana, pels presumptes delictes d’assetjament contra la llibertat de les persones i danys.

La investigació policial es va iniciar després que l’afectada denunciés el que estava patint pel fet de trobar-se habitualment les rodes del cotxe punxades o amb les vàlvules esquerdades. Aquests incidents es repetien molt sovint des de l’estiu de l’any passat.

En les primeres ocasions, la víctima es va adonar que les rodes tenien clavats cargols de grans dimensions. A partir d’aquests incidents, l’afectada es va dedicar a revisar l’estat dels pneumàtics quotidianament abans d’arrencar el vehicle.

La víctima va constatar que li solien col·locar aquests cargols al costat de les rodes, que retirava abans d’arrencar. A partir d’aquest instant, l’autor dels danys va canviar la seva manera d’actuar i es va dedicar a tallar les vàlvules. L’afectada es va trobar amb els pneumàtics punxats en llocs dispars com el lloc de treball, el domicili o el dels seus familiars. Això deixava clar que es tractava de danys intencionats i no d’una cosa fortuïta.

La denunciant es va trobar les rodes punxades en una vintena d’ocasions. En deu li havien tallat les vàlvules i en una altra desena li havien posat cargols davant dels pneumàtics perquè clavessin en iniciar la marxa després d’arrencar el vehicle.

Fingia cordar-se les sabates

Per intentar evitar aquesta situació, la víctima feia servir cotxes de familiars i canviava les zones habituals on aparcava el cotxe per intentar sortir de l’abast de l’autor dels danys. Així estacionava el vehicle lluny del lloc de treball o del domicili. Les sospites apuntaven a un extreballador, que havia estat acomiadat.

Un testimoni va sorprendre el sospitós rondant pels voltants de la casa d’un familiar de la víctima. L’home vigilava el vehicle que utilitzava, fingia fermar-se els cordons de les sabates per ajupir-se i tallar la vàlvula del pneumàtic amb una eina abans d’abandonar el lloc tapant-se la cara. Altres vegades aquest individu ja havia estat sorprès també deambulant durant una hora i aproximant-se a aquests vehicles.

Les indagacions dels investigadors de la Policia Nacional de la Comissaria de Manacor apuntaven cap a aquest subjecte com el suposat autor de les reiterades punxades al seu cap. Així, dimecres passat va ser detingut per un presumpte delicte d’assetjament contra la llibertat de les persones i danys.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad