Qui passegi un animal per Manacor haurà de dur una botella amb aigua i vinagre

Bosses per a la recollida d’excrements i solució d’aigua i vinagre per a l’orina dels animals

El ple de l’Ajuntament de Manacor ha aprovat aquest dilluns modificar l’Ordenança reguladora de tinença d’animals de companyia, que data de 1999. El nou redactat contempla mesures que fomenten la tinença responsable d’animals de companyia, a més de fer la conversió a la moneda actual en matèria de sancions.

D’acord amb el nou text aprovat de manera inicial, les persones que condueixen animals de companyia per la via pública hauran de dur bosses per a la recollida dels excrements i una solució d’aigua i vinagre per a fer neta l’orina de l’animal. Pel que fa a les sancions, a les de caràcter lleu se’ls aplicarà una multa d’entre 50 i 750 euros, les greus es podran sancionar amb una multa d’entre 750 i 1.500 euros i les molt greus amb multes que van des de 1.500 a 3.000 euros.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad