Les dones perleres ja tenen el seu mural a Manacor

La imatge

 

L’obra, Dones perleres, de l’artista Carolina Adán, recrea l’escena d’una dona en blanc i negre treballant amb perles. Es tracta d’una iniciativa emmarcada dins els actes del passat 8M i de celebració dels quaranta anys de l’Estatut d’autonomia.

“La indústria de les perles els hi deu molt a les dones d’aquest municipi i aquest mural és un homenatge perquè se’ls reconegui la seva tasca i perduri en la memòria de tots i totes. Gràcies per la vostra feina que ha donat nom a Manacor”, digué la consellera Mercedes Garrido, encarregada d’inaugurar-lo oficialment.

L’autora de l’obra ha explicat que l’obra representa “les 5.000 dones que feien feina a la fàbrica i també a les dones anònimes que filaven perles a casa seva”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad