Les dones perleres ja tenen el seu mural a Manacor

La imatge

 

L’obra, Dones perleres, de l’artista Carolina Adán, recrea l’escena d’una dona en blanc i negre treballant amb perles. Es tracta d’una iniciativa emmarcada dins els actes del passat 8M i de celebració dels quaranta anys de l’Estatut d’autonomia.

“La indústria de les perles els hi deu molt a les dones d’aquest municipi i aquest mural és un homenatge perquè se’ls reconegui la seva tasca i perduri en la memòria de tots i totes. Gràcies per la vostra feina que ha donat nom a Manacor”, digué la consellera Mercedes Garrido, encarregada d’inaugurar-lo oficialment.

L’autora de l’obra ha explicat que l’obra representa “les 5.000 dones que feien feina a la fàbrica i també a les dones anònimes que filaven perles a casa seva”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad