Nadal Roig toca l’orgue del Convent aquest dissabte horabaixa

Bàrbara Duran

 

Nadal Roig ve a tocar aquest dissabte 15 d’abril a Manacor a les 19,30 hores, a l’orgue del Convent.  Nascut a Petra el 2000, es va formar inicialment al monestir de Lluc amb el professor Rafel Riera (també nascut a Petra) i va continuar els estudis professionals al Conservatori de Palma amb Bartomeu Mut.

Els mitjans de comunicació de les Illes es feren ressò, aquestes darreres setmanes, del seu debut a la sala Berliner Philharmonie, on va tocar la Simfonia nº 2 per a orgue i orquestra de Félix Alexandre Guilmant. És tota una fita per a un músic mallorquí que té un futur brillant. El concert a Berlín fou programat la Orchester Berliner Musikfreunde y el programa, sota la direcció de Yukari Ishimoto, incloïa aquesta 2a Sinfonía, que té una part per a orgue solista. Nadal Roig fou contacta per aquesta orquestra, perquè cercaven algú que fos, si podia ser, de les darreres generacions d’organistes. Roig resideix a Berlín ara mateix, on està acabant els estudis superiors d’orgue.

Roig estrenarà l’orgue de Manacor, car no va poder ser aquí en el concert inagural; i així podrà mostrar els colors d’aquest instrument. 

Està previst que a Manacor toqui, en principi, Bach i Cabanilles. El concert serà just després de la missa, a les 19.30, i tendrà una durada aproximada de 30 minuts.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad