Nadal Roig toca l’orgue del Convent aquest dissabte horabaixa

Bàrbara Duran

 

Nadal Roig ve a tocar aquest dissabte 15 d’abril a Manacor a les 19,30 hores, a l’orgue del Convent.  Nascut a Petra el 2000, es va formar inicialment al monestir de Lluc amb el professor Rafel Riera (també nascut a Petra) i va continuar els estudis professionals al Conservatori de Palma amb Bartomeu Mut.

Els mitjans de comunicació de les Illes es feren ressò, aquestes darreres setmanes, del seu debut a la sala Berliner Philharmonie, on va tocar la Simfonia nº 2 per a orgue i orquestra de Félix Alexandre Guilmant. És tota una fita per a un músic mallorquí que té un futur brillant. El concert a Berlín fou programat la Orchester Berliner Musikfreunde y el programa, sota la direcció de Yukari Ishimoto, incloïa aquesta 2a Sinfonía, que té una part per a orgue solista. Nadal Roig fou contacta per aquesta orquestra, perquè cercaven algú que fos, si podia ser, de les darreres generacions d’organistes. Roig resideix a Berlín ara mateix, on està acabant els estudis superiors d’orgue.

Roig estrenarà l’orgue de Manacor, car no va poder ser aquí en el concert inagural; i així podrà mostrar els colors d’aquest instrument. 

Està previst que a Manacor toqui, en principi, Bach i Cabanilles. El concert serà just després de la missa, a les 19.30, i tendrà una durada aproximada de 30 minuts.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad