Ocults toquen aquest dissabte a Can Lliro

El mític grup manacorí Ocults presenta aquest dissabte a partir de les 12 de la nit a Can Lliro, un repertori que no defraudarà als seus seguidors més habituals de la banda. Amb una trajectòria de més de tres dècades en l’escena musical dels països catalans, Ocults ha aconseguit fer-se un lloc al cor dels seus seguidors gràcies al seu estil fresc i original. La banda ha sabut evolucionar amb el temps, incorporant nous elements a la seva música i mantenint la seva essència original.

En els seus concerts, la banda combina a la perfecció la festa amb tocs de música reivindicativa, creant una atmosfera única i envolvent. A més, la seva presència escènica i la seva interacció amb el públic fan de cada actuació una experiència inoblidable.

En la seva actuació d’aquest dissabte a la sala de Can Lliro, Ocults interpretarà els seus grans èxits, incloent algunes de les cançons més emblemàtiques de la seva carrera. La banda promet una nit plena d’energia i emoció, que no deixarà ningú indiferent.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad