“Rebutjam que el tren-tram passi pel passeig Ferrocarril”

El Pi-Proposta per les Illes va presentar aquest dimecres vespre la seva candidata a la batlia de Manacor, Marga Fons, al restaurant del Mig i Mig de Sa Bassa. Fons, que és la primera vegada que es presenta, va estar acompanyada, entre d’altres persones, dels candidats al Parlament, Xisca Mora i Josep Melià, del candidat al Consell de Mallorca, Antoni Salas, així com del president, Tolo Gili.

Marga Fons, va posar el focus en els problemes de mobilitat esdevinguts o creats pels partits de l’equip de govern: “Repensarem la mobilitat. Proposarem i cercarem solucions en comptes de prohibir. Volem un equilibri entre el trànsit, el comerç de proximitat i els vianants”. Així com va deixar clara la seva postura pel que fa al nou tren-tram proposat pel Govern: “apostam perquè el tren vagi per defora de la ciutat i que es faci una nova aturada a l’Hospital de Manacor. Rebutjam que el tre-tram passi pel passeig Ferrocarril”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad