“Rebutjam que el tren-tram passi pel passeig Ferrocarril”

El Pi-Proposta per les Illes va presentar aquest dimecres vespre la seva candidata a la batlia de Manacor, Marga Fons, al restaurant del Mig i Mig de Sa Bassa. Fons, que és la primera vegada que es presenta, va estar acompanyada, entre d’altres persones, dels candidats al Parlament, Xisca Mora i Josep Melià, del candidat al Consell de Mallorca, Antoni Salas, així com del president, Tolo Gili.

Marga Fons, va posar el focus en els problemes de mobilitat esdevinguts o creats pels partits de l’equip de govern: “Repensarem la mobilitat. Proposarem i cercarem solucions en comptes de prohibir. Volem un equilibri entre el trànsit, el comerç de proximitat i els vianants”. Així com va deixar clara la seva postura pel que fa al nou tren-tram proposat pel Govern: “apostam perquè el tren vagi per defora de la ciutat i que es faci una nova aturada a l’Hospital de Manacor. Rebutjam que el tre-tram passi pel passeig Ferrocarril”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad