Ramon Pérez: “Posarem especial èmfasi en la conciliació familiar”

Unides Podem Manacor ha presentat aquest dimarts al candidat a la batlia de Manacor, Ramón Pérez, que ha assegurat posar especial “èmfasi en la conciliació familiar, creant activitats i cursos per a famílies amb nins i nines de 0 a 3 anys”. Aquesta proposta, ha explicat el candidat, respon a la voluntat de pensar “en les persones més vulnerables, per això posarem atenció en polítiques socials que afavoreixin la integració i la inclusió”.

A més, Pérez ha assenyalat que “volem fomentar l’ocupació i l’activitat econòmica a la nostra ciutat, promovent la inversió en el teixit empresarial local i en l’economia social”, i ha comentat que aquest objectiu podria ser possible “amb mesures com l’Oficina de Atenció Digital, una oficina que servirà perquè totes les persones del municipi tinguin accés a les noves tecnologies, ajudant tant a comerços com a particulars en tot allò referent a la creació de pàgines web, presència en línia, etc.”. “Això serà un impuls per a l’economia local i servirà perquè els manacorins i els manacorins estiguin al capdavant del desenvolupament tecnològic”, ha incidit el candidat d’Unidas Podemos.

D’altra banda, Pérez ha explicat que les polítiques que proposen des del seu equip “se centren també al medi ambient, que és una preocupació global i local que afecta la nostra qualitat de vida. Per això, treballarem per millorar la qualitat ambiental de la nostra ciutat, reduir la petjada de carboni i promoure la sostenibilitat”. Durant la presentació, ha assenyalat que, al final, “el nostre objectiu és construir un municipi més just i equitatiu, on totes les persones, independentment de l’origen o la condició social, tinguin accés a serveis públics de qualitat, que estiguin al servei del ciutadà”.

El candidat d’Unidas Podemos ha destacat que “com a membre actiu de la societat manacorina, hi he treballat i participat de moltes maneres diferents, sempre intentant aportar el millor de mi mateix a la nostra comunitat”. Pérez va ser president del club esportiu Dimonis Rugby Club. A més, per la seva passió per la cultura i els jocs de taula, va crear l’associació cultural Mallorca War Games. A més, durant anys va regentar la seva pròpia botiga a Manacor de jocs de taula.

A la presentació d’aquest dimarts hi han assistit Antònia Jover, candidata a la presidència del Govern per Unidas Podemos; Iván Sevillano, candidat a la presidència del Consell de Mallorca per Unides Podemos, i Esperança Sans, secretària de municipalisme de Podemos Illes Balears i candidata al Parlament per Unides Podemos.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad