El CE Manacor serà guardonat amb l’A d’Or de s’Agrícola pel seu centenari

La junta directiva de l’Associació Cultural S’Agricola de Manacor ha decidit atorgar la màxima distinció de l’entitat, l’A d’Or, al CE Manacor, el club de futbol més representatiu de la ciutat, que enguany celebra el seus primers cent anys.

“L’A d’Or es concedeix a persones o entitats nascudes o arrelades a Manacor, que destaquin pels seus valors ètics en la seva professió o activitat, i que contribueixin a la difusió del nom de Manacor a l’exterior. Sens dubte, el CE Manacor és un fidel mereixedor d’aquest prestigiós guardó”, han dit des de l’associació.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad