Comença un estudi per saber la qualitat de l’aire a l’Avinguda del Tren

L’Ajuntament de Manacor, en col·laboració amb el Servei Climàtic i Atmosfera del Govern, ha instal·lat l’estació de medició a l’aparcament del CEIPIEEM Simó Ballester

L’Ajuntament de Manacor, amb col·laboració del servei de Canvi Climàtic i Atmosfera de la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica del Govern de les Illes Balears, estudia la qualitat de l’aire a una via transitada com és l’Avinguda del Tren, a una zona cèntrica de les avingudes, on a més s’hi troba ubicat un centre educatiu, l’estació de tren i un centre comercial. L’objectiu és poder disposar del màxim de dades que permetran una vegada conclosa la campanya fer-ne una anàlisi detallada i prendre les decisions pertinents.

El laboratori mòbil instal·lat es troba aparcat al costat del CEIPIEEM Simó Ballester. Aquest laboratori, del servei de Canvi Climàtic i Atmosfera de la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica del Govern de les Illes Balears, mesurarà diversos indicadors de la qualitat de l’aire de la zona durant tres mesos, i té capacitat per a analitzar en continu diferents contaminants com òxids de nitrogen, diòxid de sofre, ozó, monòxid de carboni, benzè i obtenir dades meteorològiques.

Ja a l’any 2010 es va dur a terme una campanya d’anàlisi de la qualitat de l’aire a aquesta mateixa zona,  pel que amb les dades que s’obtinguin amb la monitorització d’enguany es podran comparar les dades obtingudes durant els dos períodes. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad