Marga Fons, candidata de El Pi, aguanta més de 5 minuts davall l’aigua i guanya l’or

La candidata de El Pi a la batlia de Manacor, Marga Fons, Juanan Servera i Alejandro Tintoré del club BLAUSUB Manacor, han estat els grans triumfadors de l’autonòmic d’apnea indoor 2023 celebrat aquest dissabte a la piscina Germans Escalas de Palma, i participaran al campionat nacional que es disputarà a Oviedo els propers 22 i 23 d’abril. Fons ha aconseguit la medalla d’or a la disciplina d’apnea estàtica STA, amb una marca de 5’21”, un reconeixement a la gran capacitat de l’esportista a n’aquesta disciplina a la tercera participació.

Juanan Servera, natural de Porto Cristo i resident a Palma, també de BLAUSUB, ha guanyat una vegada més en les disciplines d’apnea dinámica DNF i DYN, essent el gran dominador d’aquestes disciplines a nivell balear dels darrers anys, i ja amb vàries medalles a nivel estatal, però li hem de fer una menció especial en apnea estàtica STA, on amb la seva millor marca 6’33” només va poder ser plata, ja que en la darrera ronda Alejandro Tintoré, també de BLAUSUB, li va prendre l’or amb una grandísima marca de 6’39”. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad