Sa Bassa s’omple de paumes pel diumenge de Rams

La imatge

 

Aquest diumenge migdia la plaça de Sa Bassa de Manacor es va tornar a omplir pel primer acte multitudinari de la Setmana Santa manacorina de 2023, el Diumenge de Rams. Famílies senceres van dur els seus infants a beneir la pauma en un dia ben assolellat i d’altes temperatures. El rector de les parròquies de Manacor, Antoni Amorós, fou l’encarregat de fer el sermó i anar tirant l’aigua beneïda als fidels.

Fotos: Joan Servera

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad