Ramon Pérez serà el candidat de Podemos a Manacor

Unidas Podemos presenta demà a les 12,30h a la seva seu del carrer Mercadal a Ramon Pérez com a nou candidat a la batlia de Manacor per a les eleccions municipals de maig. Pérez ja havia anat a llistes a les passades eleccions quan Carles Grimalt fou el número u.

A l’acte hi assistiran Antonia Jover, candidata a la presidència del Govern per Unidas Podemos; Iván Sevillano, candidat a la presidència del Consell de Mallorca per Unidas Podemos; Esperança Sans, secretària de municipalisme de Podemos Illes Balears i candidata al parlament per Unidas Podemos, i altres càrrecs de Podemos Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad