Ramon Pérez serà el candidat de Podemos a Manacor

Unidas Podemos presenta demà a les 12,30h a la seva seu del carrer Mercadal a Ramon Pérez com a nou candidat a la batlia de Manacor per a les eleccions municipals de maig. Pérez ja havia anat a llistes a les passades eleccions quan Carles Grimalt fou el número u.

A l’acte hi assistiran Antonia Jover, candidata a la presidència del Govern per Unidas Podemos; Iván Sevillano, candidat a la presidència del Consell de Mallorca per Unidas Podemos; Esperança Sans, secretària de municipalisme de Podemos Illes Balears i candidata al parlament per Unidas Podemos, i altres càrrecs de Podemos Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad