Manacor inaugura el jardí públic de s’Hort dels Frares

La imatge

 

Manacor ja compte oficialment amb un jardí públic, un nou espai per gaudir situat on eren els aparcaments dels jutjats de primera instància. El jardí urbà de l’Hort dels Frares de la plaça dels Pares Creus i Font i Roig ja s’ha obert al públic. El batle de Manacor, Miquel Oliver i la delegada d’Urbanisme, Núria Hinojosa el van presentar aquest cap de setmana als veïnats.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad