L’artista Pedro Albons exposa tot el mes al Club Nàutic de Porto Cristo

La imatge

 

El gran artista afincat a Porto Cristo, Pedro Albons, exposa a partir de demà dissabte 1 d’abril i fins el dia 30 del mateix mes, ‘Después de la tormenta viene la calma’, un conjunt d’obres que es podran disfrutar cada dia des de les 16,30 fins a les 20,30 hores a la sala d’exposicions del Club Nàutic de Porto Cristo, al carrer Vela 29.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad