AIPC-SyS presenta la llista electoral per les eleccions municipals

AIPC/SYS ha presentat la seva candidatura per a les eleccions del maig del 2023. Antònia Llodrà encapçala, per primera vegada, una llista heterogènia i jove compromesa amb Porto Cristo i s’Illot. La principal novetat és que aquesta vegada el silloter Antonio García, regidor durant aquesta darrera legislatura, anirà en quarta posició i tendrà molt complicat tornar a entrar.

“Un grup preparat per fer feina, amb empenta i decisió, que ha apostat al seu programa per la voluntat de tornar a ser un poble amb vida pròpia i amb una gestió centrada en les necessitats dels ciutadans de Porto Cristo i de s’Illot. Volem que les persones se sentin bé allà on viuen i tenim la il·lusió per demostrar que, amb la seva ajuda, ho podem fer possible”, explica el grup.

1. Antònia Llodrà

2. Júlia Acosta

3. Miquel Puigserver

4. Antonio García

5. Natalia Llull

6. Toni Riera

7. Monica Sancho

8. Tomeu Vadell

9. Isabel Soler

10. Sebastià Bonet

11. Carola Martínez

12. Diana Palomo

13. Lourdes Melis

14. Manuel Sánchez

15. Vanesa Allande

16. Juan Sebastian Tortosa

17. Antònia Ballester

18. Margalida Sitges

19. José Manuel Rodriguez

20. Montserrat Carolina de las Heras

21. Joan Gomila

22. Pedro Estrany

23. Aina Brunet

24. Bernat Amer

25. Juan Miquel Palmer

26. Javier Salas

27. Catalina Vadell

28. Manolo Compte

29. Antonia Font

30. Jaume Brunet

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad