Per Balears Sant Llorenç es presenta aquest divendres a l’estació

L’antiga estació de tren de Sant Llorenç és el lloc triat pel nou partit Per Balears Sant Llorenç per presentar les seves iniciatives locals i el seu programa electoral de cara al proper 28 de maig. “Feim un pas endavant, vine a conèixer la nostra iniciativa” és la frase de convidada per aquest divendres a partir de les 20 hores.

Per Balears es defineix com un partit autonòmic de centre i que defensa els interessos de cada illa. Un nou grup que intentarà fer-se un lloc dins l’ajuntament de Sant Llorenç i arribar a integrar-se en un possible equip de govern.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad