Per Balears Sant Llorenç es presenta aquest divendres a l’estació

L’antiga estació de tren de Sant Llorenç és el lloc triat pel nou partit Per Balears Sant Llorenç per presentar les seves iniciatives locals i el seu programa electoral de cara al proper 28 de maig. “Feim un pas endavant, vine a conèixer la nostra iniciativa” és la frase de convidada per aquest divendres a partir de les 20 hores.

Per Balears es defineix com un partit autonòmic de centre i que defensa els interessos de cada illa. Un nou grup que intentarà fer-se un lloc dins l’ajuntament de Sant Llorenç i arribar a integrar-se en un possible equip de govern.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad