Mercadet de segona mà a les cases o cotxeries particulars de Manacor

Mercadet de segona mà a ca vostra, la nova iniciativa de l’Ajuntament de Manacor per donar una altra vida als objectes que ja no feim servir

 

Una quarantena de particulars s’han sumat a la iniciativa de l’Ajuntament de Manacor ‘Mercadet de segona mà a ca vosta’, un esdeveniment que consistirà en un mercadet de segona mà a les cases o cotxeries particulars amb l’objectiu de vendre béns usats. El ‘Mercadet de segona mà a ca vostra’ tendrà lloc aquest dissabte 1 d’abril, en un horari de referència de 9 h a 20 h. Cada participant detallarà el seu horari d’atenció al públic amb una acreditació facilitada per l’Ajuntament que es penjarà a cada façana.

Les persones que s’han apuntat a la iniciativa podran obrir el seu garatge (o un altre espai) al públic per tal d’exposar els objectes usats que ja no s’utilitzin, els quals vulgui vendre i donar un segon ús.

L’objectiu del Mercadet de segona mà a ca vostra és el d’allargar la vida dels productes i generar menys residus, al mateix temps que es dona visibilitat al compromís del poble amb el reciclatge i la reutilització. La iniciativa aplica les 4 R: reduir, reutilitzar, reciclar i recuperar.

«Un dels avantatges d’aquesta iniciativa és que els particulars no han de desplaçar tots els objectes que volen vendre, ja que els venen des de ca seva», explica la delegada responsable de Mercats, Cristina Capó.

Cada establiment ha detallat els productes que posarà a la venda i l’Ajuntament de Manacor ha elaborat un plànol on s’especifica l’adreça i el material que es podrà trobar a cada punt obert al public. Entre els productes que es trauran a la venda hi ha llibres, discs, pel·lícules, joguines, instruments musicals, material informàtic, aparells tecnològics, material esportiu, eines, roba i complements, parament de la llar, estris de cuina, petits electrodomèstics i aparells elèctrics, material de jardineria, mobiliari, decoració, material d’infants, antiguitats, col·leccionisme…Això sí: tot ha de ser de segona mà. Per tant, no es podrà autoritzar la venda professional, la venda d’estocs procedents de botigues, la venda de productes perillosos o nocius per a la salut ni la venda o intercanvi d’animals o aliments.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad