L’adolescència i els trastorns alimentaris, aquest dimecres a Can Lliro

L’adolescència i els trastorns de la conducta alimentària seran els temes sobre els que tractaran, aquest dimecres horabaixa a can Lliro a partir de les 20 hores, distints professionals i testimonis per tractar d’aclarir i desestigmatitzar qüestions que moltes vegades s’amaguen o es minimitzen en primera instància.

La vetllada, que comptarà amb la música del cantautor Damià Fluxà acompanyat per diferents amics sobre l’escenari de can Lliro i amb gloses a càrrec de Toni Darder ‘Mosset’, donarà la paraula per exemple a la metgessa de família, Diana Garau, a les psicòlogues Sandra Pérez i Maria Acuñas, a la infermera Maria Antònia Servera, el testimoni de Queta Mas o l’opinió experta del degà de la facultat de Psicologia de la UIB, Jordi Pich i Solé.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad