L’adolescència i els trastorns alimentaris, aquest dimecres a Can Lliro

L’adolescència i els trastorns de la conducta alimentària seran els temes sobre els que tractaran, aquest dimecres horabaixa a can Lliro a partir de les 20 hores, distints professionals i testimonis per tractar d’aclarir i desestigmatitzar qüestions que moltes vegades s’amaguen o es minimitzen en primera instància.

La vetllada, que comptarà amb la música del cantautor Damià Fluxà acompanyat per diferents amics sobre l’escenari de can Lliro i amb gloses a càrrec de Toni Darder ‘Mosset’, donarà la paraula per exemple a la metgessa de família, Diana Garau, a les psicòlogues Sandra Pérez i Maria Acuñas, a la infermera Maria Antònia Servera, el testimoni de Queta Mas o l’opinió experta del degà de la facultat de Psicologia de la UIB, Jordi Pich i Solé.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad