El batle i Més-Esquerra posen en marxa la seva web electoral

MÉS Esquerra ha posat en marxa el web miqueloliver.cat. En aquest portal es pot trobar el programa electoral, la llista de persones que integren la candidatura i una entrevista al batle i candidat Miquel Oliver. Les propostes giren al voltant de tres eixos principals: continuar transformant el model urbà del municipi; seguir avançant cap un poble més net, segur, viu i amb autoestima i, finalment, millorar la governança fent un ajuntament més accessible i proper.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad